I nyrenoverade lokaler i centrala Uppsala hittar ni Bierhuis, ett belgiskt ölcafe fokuserat på att erbjuda Er en genuin upplevelse av belgisk öl & matkultur. 

Utöver våra 24 tappar med fatöl finns även ett hundratal sorter på flaska, alla från Belgien – ett av världens mest klassiska ölproducerande länder. Botanisera bland Trappistöl, Belgiska Dubblar & Tripplar eller varför inte en klassisk suröl? 

På menyn hittar du bland annat belgiska klassiker som Moules Frites i olika tappningar, Stoofvlees, belgiska våfflor och för den mindre hungrige finns belgisk ost med senap. Varmt välkomna till Bierhuis, Uppsalas nya mötesplats!

Läs mer
IMG_6715_900Slide thumbnail
IMG_6711_900Slide thumbnail
IMG_6732_900Slide thumbnail

Boka bord

Här kan du boka bord för upp till 8 personer. Är ni fler eller har några särskilda önskemål så kan ni kontakta oss på 018-101399 eller info@bierhuis.se. OBS! Vi är nu en kontantfri restaurang. Välkommen!

Onlinebokning

Facebook

Idag är det fredag!
Hos oss på Bierhuis är kylarna fulla med fantastiska flasköl i olika stilar och storlekar!
Ta med dig familj, vänner och kollegor till Bierhuis och sätt er på vår uteservering, där ni kan avnjuta belgisk öl i världsklass.
Välkomna!
...

View on Facebook

Fredagskvällen har redan dragit igång hos oss på Bierhuis! Personalen är redo för en lång och fartfylld kväll med våra härliga gäster! Varmt välkomna in till oss på Bierhuis! ...

View on Facebook

Påskharen varit här på Bierhuis och lämnat ett ägg med godis i baren. Under påskhelgen håller vi öppet som vanligt!
Ta med familj och vänner till Bierhuis under påskledigheten och njut av att våren har kommit.
Välkomna in till Belgien!
...

View on Facebook

S:t Olofsgatan 23, 753 21 Uppsala

E-post: info@bierhuis.se

Boka bord: +46(0)18-101399